Ücretsiz Hosting

24 Şubat, 2016

Türk Telekom Personel alımı Şubat 2016

Türk Telekom 123 açık pozisyon için personel alımı yapacak. Türk Telekom Lise mezunu, önlisans mezunu ve lisans mezunu personel alımı yapa... thumbnail 1 summary
Türk Telekom 123 açık pozisyon için personel alımı yapacak. Türk Telekom Lise mezunu, önlisans mezunu ve lisans mezunu personel alımı yapacak.

Türk Telekom, Avea ve TTnet markalarının birleşmesi ile birlikte personel ihtiyacı oluşan Türk Telekom toplam 123 açık pozisyon için personel alımı gerçekleştirecek.
Bilindiği üzere Avea, TTNET ve Türk Telekom markaları artık tek çatı altında birleşti. Bu birleşme ile birlikte dünya liderliğine oynayan Türk Telekom 123 pozisyona yüzlerce personel alımı gerçekleştirecek. Türk Telekom başta İstanbul olmak üzere onlarca ilde personel alımı yapacak. Açık bulunan pozisyonların birçoğu müşteri temsilcisi unvanında bulunuyor. Alımlar lise mezunu, önlisans mezunu ve lisans mezunu düzeylerinde olacak. Açık bulunan pozisyonları arasında engelli personel alımı da bulunmakta ve başvuru yapılabilmektedir. Personel alımında tecrübeli veya tecrübesi alımlar mevcut bulunmaktadır.
Türk Telekom 2016 Şubat personel alımı için tek yapmanız gereken aşağıda bulunan linke ile erişeceğiniz sayfada çalışmak istediğiniz il ve pozisyon başlığına tıklamak olacak. Pozisyon ile ilgili tüm detay ve şartlar başlık altında yer almaktadır. 2016 Türk Telekom Personel alımı için tıklayınız.