Ücretsiz Hosting

23 Aralık, 2015

Sahte iddaa sitelerine DİKKAT !!!

İnternet üzerinde para ile vip üyelik adı altında iddaa kuponu paylaşan siteler borcu olan insanların iyi niyetlerinden faydalanarak tu... thumbnail 1 summary


İnternet üzerinde para ile vip üyelik adı altında iddaa kuponu paylaşan siteler borcu olan insanların iyi niyetlerinden faydalanarak tuzağa çekmeye devam ediyorlar.Aşağıda resimli şekilde listelenmiş olan siteler insanlara sitelerinde sözde tutturdukları kuponları paylaşarak insanları yanıltıyor ve para tuzağına çekmektedirler.


1. Bankokasa.Net

Bu sözde yüksek oran tutturan iddaa sitesi anasayfasında yer alan kazanan kuponlarımız listesindeki kuponları kendi kuponları gibi paylaşıp insanların gözünü boyamaktadır.Canlı destek ile yapılan görüşmelerde bu kuponun sadece YILLIK VİP üyelere gonderildiği (vip üyelik yıllık 600 lira) gibi bir ücretle gönderdiklerini söyleyerek insanları kandırıyorlar.Siz siz olun sakın bu siteden yıllık değil 1 aylık bile paralı üyelik almayın tamamen sahtecilik üzerine kurulu bir sitedir.



2.Rekortmen.Com

Bu sitede telefon numaranızı bir şekilde bulup sizlere sms ile 5 bin tl kazandınız.(Paranızı almak için siteye giriş şifreniz 1234) gibi mesajlar atarak milleti kandırıyor ve siteye o şifreyle giriş yaptığınız zaman o para sandıgınız şeyin aslında 5 bin lira veren bir kupon oldugunu anlıyorsunuz fakat o kuponu görmek içinde siteye gold üye yani parayla üye olmanız isteniyor. Ve sitelerinde paylaştıkları kuponlar tamamen sahtedir.







DEVAMI GELECEK

SİZLERİNDE BU TARZ FARKETTİĞİNİZ SİTELER VAR İSE YORUM KISMINA YAZABİLİRSİNİZ.